Cautare

4044 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapid" (8.57 secunde)
Intalniri OZN de gradul psihologic? ... Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
OZN-uri de pe celalalt taram este o carte exceptionala scrisa de Dan D. Farcas si publicata de Teora.O sinteza deosebit de bogata, prezentand ipoteze originale si uneori socante privind legaturile dintre fenomenul OZN, religie, reincarnare si numeroase domenii ale paranormalului. ... OZN-urile vin de pe taramul mortilor?
OZN-uri urmarite de NORAD (Autor: ... FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
FARCAS) In 1996, dar si ulterior, pana prin anul 2000, am examinat cazul extrem de stufos al doamnei M.C. ... In perioada amintita, locuia impreuna cu cei doi copii, nascuti in 1981 si 1983, intr-un apartament de bloc cu trei camere din Bucuresti.
De ce sunt tinute secrete observatiile OZN (Autor: ... Oamenii de stiinta au o aversiune fata de acest subiect. Ei simt, subconstient, ca o intelegere corecta a fenomenului OZN ar putea distruge o buna parte din sistemul nostru de credinte asupra realitatii.
FARCAS) In 1997, a fost difuzat filmul SF de mare succes Contact, bazat pe romanul cu acelasi nume, din 1985, al lui Carl Sagan.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Calin Popescu Tariceanu a fost ales ieri, la Neptun, drept candidatul PNL pentru functia de prim ministru in viitorul guvern, 108 membri ai Delegatiei Permanente votand pentru continuarea mandatului, in timp ce 4 liberali au votat impotriva.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se declara "onorat" sa conduca Guvernul Romaniei dupa al doilea tur de scrutin si saluta colaborarea PSD-PNL, mentionand ca, desi nu se afla in tara, este in contact cu liderii politici de la Bucuresti "pentru a parafa toate detaliile".
Activitatea de cadastru si de carte funciara nu va mai fi ocazie de spagi pentru ca unificarea acestora va simplifica si securiza tranzactiile imobiliare, iar “mafia intermediarilor“ va fi eliminata, a declarat consilierul prezidential Claudiu Saftoiu la lansarea oficiala a Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).
Fie ca ne plac sau nu, intram zilnic in contact cu ei. Pana unde se poate merge intr-o astfel de relatie fara sa ne compromitem eficienta si calitatea muncii? ... Avantajul in acest caz este ca poti separa viata publica de cea privata.
Afaceristii doljeni care doresc sa colaboreze cu firme din Taiwan pot primi sprijin din partea unei institutii autorizate.„Taiwan Trade Center este singura fereastra de contact între cele doua tari în ceea ce priveste afacerile.
Odata cu aderarea Romaniei la UE, competentele de autorizare a ajutoarelor de stat s-au transferat de la Consiliul Concurentei din Romania la Comisia Europeana. Organizatia de la noi indeplineste acum doar rolul de autoritate de contact.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
O firma italiana contractata de Ministerul Transporturilor a propus modernizarea liniei electrice de cale ferata care deserveste ruta Craiova - Calafat.
La sala de conferinte a Hotelului Bulevard din Constanta a avut loc, ieri, deschiderea lucrarilor Seminarului Sub-Regional al Organizatiei Maritime Internationale (IMO) intitulat "Operarea in siguranta a unitatilor de transport marfuri periculoase si implementarea Codului IMDG", manifestare organizata de catre Autoritatea Navala Romana (ANR).
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80.
Pentru a te ajuta sa te bucuri mai mult de timpul alaturi de cei dragi, Rowenta a creat Instant Soft Compact, un aparat pentru indepartarea semi-permanenta a parului, cu ajutorul caruia vei obtine rezultate vizibile inca de la prima utilizare si o piele fina pentru o perioada indelungata.
google-analytics.com